“Night Art” te Ken’s Atelier

Është kënaqësi t’Ju ftojmë në një mbrëmje arti, në ambientin e #kensatelier. Kjo mbrëmje, që përkon edhe me mbylljen e aktiviteteve tona për vitin 2022, hap siparin e një radhë aktivitetesh të menduara si “night art”, ku do të përfshihen/ndërthuren arte të muzikës, letërsisë, pikturës dhe qeramikës.

Ky aktivitet i parë ndërthur kitarën akustike me një  repertor këngësh në shqip dhe anglisht, poezi të zgjedhura nga autorë të huaj dhe shqiptarë, pikturë në teknikat akuarel, akrilik, vaj apo edhe mikse, verë të ngrohtë dhe çaj bio.

👉 Mosha: +18 vjeç
👉 Hyrja e lirë
👉 Për çdokënd, që dëshiron të pikturojë, ofrohen gjithë materialet për formate 40×60 cm dhe piktura/t merren me vete, kundrejt pagesës:
– për bojra uji 1000 lekë
– për bojra vaji 1500 lekë
👉 Gjithë #botimetprinc me -20%

Date

28/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Ken's Atelier Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart