Nuk Raportova – Teatër, Prizren

Me 24 Nëntor 2022 do të fillojmë me Teatrin Alternativ në Defy Them. Shfaqja e parë do të jetë “Nuk raportova” e cila është e bazuar në histori të vërteta, të cilat gratë dhe vajzat i kanë ndarë në rrjete sociale. Qëllimi i shfaqjes është të adresohet problemi i dhunës ndaj grave dhe vajzave. Interpretimi zhvillohet në katër gjuhe: shqip, serbisht, anglisht dhe turqisht.
“Ne duhet të flasim në emër të të gjitha grave të vrara, në emër të të gjitha vajzave dhe grave të dhunuara, në emër të të gjithë atyre që NUK KANË RAPORTUAR. Motra, ngrihuni, të bërtasim së bashku, klithma jonë nga shpirti duhet të dëgjohet nga i gjithë Ballkani.”
Shfaqja është realizuar në Prizren, Tiranë, Beograd, Zajeçar dhe Pula (Kroaci).
Projekti është i mbështetur nga Reconstruction Women’s Fund
Data: 24 Nëntor 2022 / E Enjte
Ora: 20:00
Lokacioni: Qendra e Kulturës Alternative ‘Defy Them”, Bregu i Diellit
Hyrja është falas.
Tags:

Date

24/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Cost

Hyrje e lirë
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart