“Opera per gjeneraten e re”

Qendra Colors në kuadër të #TiranaEYC22 zhvillon aktivitetin artistik “Opera për gjeneratën e re” 🤩
📌 Save the Date 22 Nëntor ora 18:00, në teatrin “Skampa”Elbasan dhe 23 Nëntor pranë ambienteve të shkollës “Servete Maçi” në Tiranë.
Tags:

Date

22/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Teatri Skampa Elbasan
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart