“PeniA TRIO” – Agron Peni Flamenco te “Tulla Culture Center” Tiranë

PeniA TRIO
AGRON PENI – FLAMENCO
10.05.2024 | 9 PM

Një projekt muzikor autentik, me këngë origjinale dhe muzikë flamenco.

Agron Peni – guitar
Fatlind Ferati – bass
Tomorr Shkoza – bateri

Bileta: 500 leke | Biletat në hyrje.

Date

10/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Location

Tulla Culture Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart