Prezantim i librave të Shaban Muratiti te Teatri “A.Moisiu” Durrës

Në 33 vjetorin e krijimit të shoqatës “Durrësi Autokton” do të organizohet ceremonia festive dhe prezantimi i librave të Ambasadorit Shaban Murati “Nderi i Qytetit” e cila do shoqërohet me një koncert festiv.

𝟵 𝘀𝗵𝗸𝘂𝗿𝘁 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟳:𝟬𝟬
𝘗𝘫𝘦𝘴𝘦̈𝘮𝘢𝘳𝘳𝘫𝘢 𝘦 𝘭𝘪𝘳𝘦̈.

Date

09/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart