Promovim libri “Të mbyturit dhe të shpëtuarit” nga Primo Levi

“Të mbyturit dhe të shpëtuarit” po promovohet edhe në Tiranë te Qendra “Sotir Kolea” Biblioteka e vjetër (përballë parlamentit).

Panelistë në promovimin e librit në Tiranë do të jenë:

Aida Baro – Përkthyese
Nevila Nika – Historiane
Elsa Demo – Gazetare
Fabio Levi – President i Qendrës Ndërkombëtare të Studimeve Primo Levi, në Torino

Fjalë rasti nga Drejtori i Institutit Italian të Kulturës në Tiranë, Alessandro Ruggera.

Date

08/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Salla "Sotir Kolea", Biblioteka Kombëtare
Rruga e Elbasanit, Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart