Search
Close this search box.

Promovimi i librit “Kompozitori Bojan Adamič në Shqipëri” te TKOB

📚Historia e jashtëzakonshme në Tiranë e një prej artistëve më të njohur europianë tashmë në një libër.
Mes notash e rreshtash, zbulohet një tablo tjetër e Shqipërisë pas Luftës së Dytë Botërore, ku kultura dhe arti ravijëzojnë një nivel të lartë për kohën.

📚Promovimi i librit “Kompozitori Bojan Adamič në Shqipëri” me autor akad. Vasil S. Tole
Ditën e enjte, datë 8 shkurt 2024, ora 11.00 në Hollin e katit të 2, Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit,
hyrja nga Sheshi “Skëndërbej”-

Date

08/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart