Search
Close this search box.

Punëtori për suvenire nga “Colour Wine”

Bashkohuni me ne për një punëtori krijuese ku do të jeni në gjendje të personalizoni suvenirin tuaj prej druri – faqeshënuesit dhe magnetin e frigoriferit!

Çfarë përfshihet:
🎨 Bojë, furça, faqerojtës druri dhe magnet i rrumbullakët prej druri
🍷 Verë ose kafe/çaj
🎨 Asistencë profesionale

Join us a for a creative workshop where you will be able to personalise your own wooden souvenir – bookmark and fridge magnet!

What’s included:
🎨 Paint, brushes, wooden bookmark & round wooden magnet
🍷 Wine or coffee/tea
🎨 Professional assistance

Date

08/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Piramida, Tirane
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart