Search
Close this search box.

Punetoria “Krijo librin tend” te “Tek Bunkeri”

👋 Tek Bunkeri, së bashku me Kristian Zaren do te mbaje ne datat 23 janar, 30 janar, 6 dhe 13 shkurt punëtorinë krijuese “Krijo një libër origjinal”.
🎨 Kjo punëtori ka fokus kryesor zhvillimin e imagjinatës, nxitjen e mendimit dhe veprimit krijues, njohjen me teknikat praktike të zhvillimit të një libri nga fillimi në fund, si dhe nxitjen e bashkëpunimit mes artistëve të ndryshëm.

Date

06/02/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Tek Bunkeri
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart