Punëtoria “Muzeu nëpërmjet teknologjisë – Digital Pierrot Museum” te “COD Kryeministri”

DigitalPierrotMuseum në COD

📌 Për herë të parë Qendra për Hapje dhe Dialog 📟 në bashkëpunim me “Digital Pierrot Museum” sjellin në mjediset e #COD një ditë ndryshe punëtorie; muzeu nëpërmjet teknologjisë.

🗣️ “Digital Pierrot Museum” është një muze virtual, i cili paraqet përvojën e një muzeu bashkëkohor në mediumin e teknologjisë virtuale. Ky muze digjital rikrijon përvojën e lundrimit në një muze real, por duke përdorur teknologjinë interaktive “virtual reality”.

🗓️ Aktivitet do të zhvillohet më 10 maj 2024, midis fashave ⏰ orare 09:30-14:00 (salla e Bibliotekës së Kryeministrisë) dhe 17:30- 20:30 (salla “Forum”), e hapur për publikun.

Date

10/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

09:30

Location

COD Kryeministri
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart