Shfaqje muzikore dhe poezie nga “Le due lune di World Youth Orchestra” te Teatri “Petro Marko” Vlorë

Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Konsullatën e Përgjithshme të Italisë në Vlorë dhe Bashkinë e Vlorës, kanë kënaqësinë të prezantojnë

🎼Le due lune di World Youth Orchestra
Shfaqje muzikore dhe poezie në italisht dhe arabisht frymëzuar nga romani Një mijë e një net

Date

09/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri Petro Marko Vlorë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart