Search
Close this search box.

“Shkëmbim veshjesh për bamirësi”

Për të nisur mbylljen e vitit, vendosëm të organizonim një shkëmbim veshjesh me qëllimin përfundimtar për të mbështetur një bamirësi që ndihmon ata në nevojë.
Ngjarjet e shkëmbimit të veshjeve janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u përzier gjatë përditësimit të garderobës tuaj, duke ndihmuar kështu jo vetëm xhepin tuaj, por edhe mjedisin.
Si mund të merrni pjesë? Ndajini ato rroba që janë varur në dollapin tuaj për një kohë të gjatë (e gjithë familja është e mirëpritur), sillni ato të pastra dhe në kushte të mira, nëse ju pëlqen, zgjidhni një veshje të re nga ajo që ka sjellë dikush tjetër. Në fund do të mbledhim artikujt e pa marrë dhe do t’i sjellim në “Tek Ura Foundation” që do t’i shpërndajë.

Date

19/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Location

La Portena
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart