Search
Close this search box.

Shqipëria mikpret Japoninë në TKOB

Shqipëria🇦🇱 mikpret Japoninë 🇯🇵
🗓14 Tetor | Ora 20:00
📍Holli i TKOB
🎼Muzikë klasike Japoneze, koncert klasik në piano dhe çelo.
✅Biletat shiten në sportelin e TKOB.
Tags: ,

Date

14/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

08:00 - 18:00

Cost

500 lekë
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart