“Si dukur” në TKOB

🎹🎶“Si dukur”, një vështrim në retrospektivë, do të sjellë në skenën e Hollit Koncertor disa nga pjesët më të bukura të kompozitorëve të shekullit XIX.

😍😍Dy artistet e TKOB-së, sopranot Sonila Baboçi dhe Erjona Gjyzeli do të shoqërohen në piano nga Herta Cane.

🎼Repertori i përzgjedhur përfshin pjesë nga kompozitorët Monterverdi, Massenet, Faure, Schumann, Brahms, Rossini e shumë të tjerë.

🎟️Biletat mund t’i merrni çdo ditë pranë biletarisë së TKOB-së nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-19:30.

Date

03/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00 - 23:00

Cost

Me biletë

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart