Search
Close this search box.

“Sip and Paint” te “Tony’s American Restaurant” Tiranë

Përjetoni një verë plot ngjyra në Tony’s!
Bashkohuni me ne për eventin tonë të parë Sip & Paint më 5 qershor në orën 19:00. 🎨
Ofrohen të gjitha pajisjet për pikturë (ngjyra, furça, kanavacë) dhe ju mund të shijoni dy pije falas sipas zgjedhjes suaj nga përzgjedhja jonë e koktejeve të mahnitshme, verërave të shkëlqyera ose pijeve freskuese.🍸
Siguroni vendin tuaj duke vizituar Tony’s te Piramida për të kryer pagesën tuaj prej 2000 lekësh. Rezervimet janë të hapura deri në orën 16:00 të së mërkurës.
Mezi presim t’ju shohim atje, duke shijuar perëndimin e diellit dhe duke pikturuar kujtimin tuaj më të bukur! 🖼️
Shihemi së shpejti në Tony’s!

Experience a Summer Full of Colors at Tony’s!
Join us for our very first Sip & Paint event on June 5th at 19:00. 🎨
All painting supplies (colors, brushes, canvas) are provided, and you can enjoy two complimentary drinks of your choice from our selection of amazing cocktails, fine wines, or refreshing beverages.🍸
Secure your spot by visiting Tony’s at the Pyramid to make your payment of 2000 lek. Reservations are open until 16:00 on Wednesday.
We can’t wait to see you there, enjoying the sunset and painting your fondest memory! 🖼️
See you soon at Tony’s!

Date

05/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

"Tony American Restaurant Piramida" Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart