Search
Close this search box.

“Sound Scape” me DJ Ad Disha, DJ Bani D, DJ Chriss V & DJ Glen Kast në Gjirokastër

Më në fund zbulohet formacioni SoundScape #PartII ❗️Mos e humbisni. 29 Qershori do të jetë plot surpriza dhe energji të bukura 🙏🏻😃 Save the date!

SoundScape #PartII Lineup is finally revealed ❗️Dont miss out. 29 June will be full of surprises and beautiful energies 🙏🏻😃 Save the date !

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

29/06/2024

Time

19:00

Location

Obelisk, Gjirokastër
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart