“Stina Koncertore Pranverë 2024” te Universiteti i Arteve

Të dashur miq, Fakulteti i Muzikës prezanton para jush kalendarin e Stinës koncertore Pranverë 2024! 🎶🌸
Pedagogët dhe studentët e këtij fakulteti, si dhe shumë të ftuar të tjerë, mund ti ndiqni të performojnë nga 27 marsi deri në 14 qershor, në ambientet e 📍Universitetit të Arteve!
🎼🎹🎻🎺🎸🥁🎷🪗
Shënoni datat 🗓️🖍️ dhe na ndiqni 🤗

Date

27/03/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart