Takim me shkrimtarin Dritan Sulçebe për “Kohë astrale” te Biblioteka “M.Barleti” Shkodër

📚 Takim me shkrimtarin Dritan Sulçebe, mbi romanin “Kohë Astrale”

👉 Ditën e premte, datë 10 Maj 2024, ora 19.00

📍 Vendi : Në ambientet e Bibliotekës Publike “Marin Barleti”

Jeni të mirëpritur!

📜 Dritan Sulçebe ka lindur në Tiranë më 1983. Shkollën e Mesme e ka kryer në Vjenë të Austrisë, ndërsa studimet e larta i ka përfunduar në Fakultetin e Drejtësisë në Tiranë. Studimet pasuniversitare i ka kryer për Marrëdhënie Ndërkombëtare në Gjenevë. Pas studimeve, ka punuar si avokat, hulumtues në shoqërinë civile si dhe në disa institucione të Administratës Publike. Në vitet 2017-2021, ka shërbyer si diplomat në Përfaqësinë e Përhershme të Republikës së Shqipërisë në NATO, Bruksel. Në fund të vitit 2022 ka botuar romanin e tij të parë “Kohë Astrale” (TOENA). Është autor i disa artikujve dhe studimeve në lëmin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Aktualisht, jeton dhe shkruan në Tiranë.Dritan Sulçebe ka lindur në Tiranë më 1983. Shkollën e Mesme e ka kryer në Vjenë të Austrisë, ndërsa studimet e larta i ka përfunduar në Fakultetin e Drejtësisë në Tiranë. Studimet pasuniversitare i ka kryer për Marrëdhënie Ndërkombëtare në Gjenevë. Pas studimeve, ka punuar si avokat, hulumtues në shoqërinë civile si dhe në disa institucione të Administratës Publike. Në vitet 2017-2021, ka shërbyer si diplomat në Përfaqësinë e Përhershme të Republikës së Shqipërisë në NATO, Bruksel. Në fund të vitit 2022 ka botuar romanin e tij të parë “Kohë Astrale” (TOENA). Është autor i disa artikujve dhe studimeve në lëmin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Aktualisht, jeton dhe shkruan në Tiranë.

Date

10/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Biblioteka Publike "Marin Barleti" Shkodër
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart