Takim “Mitologjia, fetë abrahamike dhe kultura sinkretike” me Nebi Bardhoshi te Qendra “Dua” Tiranë

Diskutimi mbi besimet popullore ose njohur ndryshe si mitologji apo paganizëm është një temë që na intrigon të gjithëve. Së bashku me z.Bardhoshi do të diskutojmë për mitet dhe besimet pagane si dhe përballjen e bashkëjetesën e tyre me besimet abrahamike, duke u ndalur tek studimet mbi rajonin dhe kulturën shqiptare.

Ju presim për të eksploruar e reflektuar mbi bashkëjetësën dhe përballjen e të jetuarit me “ndryshmin fetar”, parë në një linjë të antropologjisë religjoze dhe asaj të eksperiencës.

Date

01/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:30

Location

Qendra "Dua"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart