“Tango & Rock n’Roll” në TKOB

🗓12 TETOR | ORA 20:00

KONCERT PREMIERË
💃🏻“𝒯𝒶𝓃𝑔𝑜 & 𝑅𝑜𝒸𝓀’𝓃 𝑅𝑜𝓁𝓁”

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit sjell në Tiranë Dirigjent dhe Solist në Violinë:
🎻Alessandro Quarta

Tags: ,

Date

12/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

08:00 - 18:00

Cost

800 lekë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart