Teatër Poetik “Mall për Vendlindje” te Teatri “Migjeni” Shkodër

Teater Poetik: “Mall për Vendlindje” një udhëtim thelbësor i ndjenjave dhe identitetit tonë kombëtar të ndërthurura me poezi. Një përfaqësim magjik që na rikujton rëndësinë e rrënjëve dhe lidhjen me vendin tonë të lindjes me pjesmarrjen e aktores Shqiptare Justina Aliaj (Mjeshtër i Madh)

📌Interpretojnë:
• Justina Aliaj
• Merita Smaja (Mjeshtër i Madh)
• Rajmonda Marku
• Jozef Shiroka
• Simon Shkreli
• Astrit Fani
• Fritz Selmani

📌 Me pjesmarrjen e Korit “ Prenkë Jakova”
• Drejtues Muzike ~ Gjon Shllaku

📌 Ju mirëpresim me datë

🗓️ 1️⃣6️⃣ Maj 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣

📌 Në orën :

⏰ 2️⃣0️⃣ : 0️⃣0️⃣

📌 Rezervoni biletën tuaj në numrin
+355 69 408 5466

Date

16/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Teatri Migjeni Shkoder
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart