Search
Close this search box.

Teatri “Elektra” te Teatri “Skampa” Elbasan

🎭”ELEKTRA”🎭

Në datat 👉 2️⃣8️⃣ – 2️⃣9️⃣ Maj

Ora 1️⃣9️⃣ : 3️⃣0️⃣

📌Teatri “Skampa”, Elbasan

Rezervoni 📲 : 069 65 39 477.

“Elektra” e teatrit Shetites “Çajupi” eshte nje shfaqje sipas tekstit te Sofokliut. Ajo na tregon historine e Elektres, femije i etur dhe paduruar, e cila kerkon hakmarrje per vrasjen e babait te saj. Permes temave te drejtesise, familjes dhe hakmarrjes, shfaqja eksploron pasojat e zemerimit te
pakontrolluar dhe fuqine e faljes. Shfaqja eshte një tërbim emocional dhe fizik. Moderniteti vjen jo nga teknologjia e larte, por nga primitiviteti ekstrem dhe ambicioz. Trupa e shkelqyer e aktoreve sjellin nje magji te konsiderueshme dhe
elektrizuese.

Date

28 - 29/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Teatri Skampa Elbasan
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart