Teatri “Franku V” në Gramsh

“Franku V” është një farsë tragji-komike, e cila ka në vëmendje punonjësit e një banke që në fakt nuk janë vetëm të tillë…

Vihen re mesazhe të shumta që kanë shqetësuar shoqërinë njerëzore në tejkohësi, nisur nga pangopësia, etja për pushtet, dashuria, familja dhe sigurisht paraja…

Do vish? 🎭

• Teatri A.Moisiu, Durrës: 30.04.2024
• Qendra Kulturore, Gramsh: 01.05.2024
• Teatri Kombëtar, Tiranë: 07.05.2024

Date

01/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Qendra Kulturore Gramsh
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart