Teatri “Franku V” në Kukës

“Franku V” është një farsë tragji-komike, e cila ka në vëmendje punonjësit e një banke që në fakt nuk janë vetëm të tillë…

Vihen re mesazhe të shumta që kanë shqetësuar shoqërinë njerëzore në tejkohësi, nisur nga pangopësia, etja për pushtet, dashuria, familja dhe sigurisht paraja…

Do vish? 🎭

• Teatri A.Moisiu, Durrës: 30.04.2024
• Qendra Kulturore, Gramsh: 01.05.2024
• Teatri Kombëtar, Tiranë: 07.05.2024

Kukës, 11.05.2024

Date

11/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Location

Kukes
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart