Search
Close this search box.

Teatri “Gruaja e burrit tim” te Teatri “P.Marko” Vlorë

Komedia 🎭”GRUAJA E BURRIT TIM”🎭

📢 Premiera më e re e Teatrit Shëtitës “Çajupi” në VLORË

Në datat 👉 3️⃣1️⃣ Maj – 1️⃣ Qershor

Ora 1️⃣9️⃣ : 3️⃣0️⃣

📌Teatri “Petro Marko”, Vlorë

Rezervoni 📲 : 069 64 20 717.

Në fillim të shfaqjes “Gruaja e burrit tim”, dy gra, secila pa dijeninë e tjetrës, telefonojnë rajonet përkatëse të policisë lokale për të raportuar zhdukjen e burrit të tyre. Në fakt, ai është shtruar në spital pas një sulmi që pësoi teksa mbronte një zonjë të moshuar nga dy banditë. Në konfuzion, taksisti i ka dhënë pa dashje policisë të dyja adresat ku ai jeton dhe pak më pas një zyrtar i rendit e shoqëron përsëri në shtëpinë ku jeton me gruan e tij Meri, ku shfaqet me një fashë të dukshme në kokë.
Nga ai moment fillon loja e keqkuptimeve dhe seria e gënjeshtrave që taksisti sajon për të mbrojtur sekretin e bigamisë së tij.”Gruaja e burrit tim” është diçka tjetër. Falë aktorëve të mrekullueshëm të zgjedhur me kujdes, shfaqja ruan qeshjet e shkaktuara nga tensionet dhe ndërlikimet e situatave duke i transformuar ato me ironi të lezetshme dhe delikate, falë vëmëndjes së jashtëzakonshme ndaj detajeve.

Date

31/05/2024 - 01/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:30 - 19:30

Location

Teatri Petro Marko Vlorë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart