Teatri “Indian Party” te Qendra “Kristal” Tiranë

🎭 “Indian Party” 🎭 nje komedi situate dhe karakteresh dedikuar femres dhe energjive te saj te pashterueshme. me Ne 🗓️ 3-4-5 Maj ⏰ 20:00 tek Qendra Kristal.
Rezervo 🎫 ne +355 67 472 3136

Date

03 - 05/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00 - 20:00

Location

Qendra Kristal Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart