Search
Close this search box.

Teatri “Lule Sajza” te “Kalaja e Gjirokastrës”

“Lule Sajza”

🗓️ 13 – 14 Qershor 🕖 20 : 00

📍 Kalaja e gjirokastrës.

Me pjesëmarjen e Rajmonda Bulkut

Regjisor: Endri Çela
Kompozitor: Rafael Marinaj
Skenograf: Beqo Nanaj
Kostumografe: Sofi Kara
Video montazh: Marjo Cani
Ndriçimi: Taulant Kotorri

Interpretojnë: Rajmonda Bulku, Adriana Tolka dhe Valentina Myteveli

Date

13 - 14/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Kalaja e Gjirokastres
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart