Teatri “Martesë me kushte” te Teatri “Bylis” Fier

🎭 “MARTESË ME KUSHTE”

📋 2️⃣, 3️⃣, 4️⃣ MAJ | ⏰ 19.00

Në skenën e kësaj shfaqjeje do të shihni një seri situatash komike dhe personazhe të pabesueshëm që ju premtojnë të qeshni gjatë gjithë kohës.

🎬 Regjia: Altin Basha

Interpretojnë:
• Olta Daku
• Gazmend Gjoka

➡️ TELEFONO: 069 993 1181 ⬅️

🎫 Bileta 3️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

📋 2️⃣, 3️⃣, 4️⃣ MAJ ⏰ 19.00
📍TEATRI “BYLIS”

Date

02 - 04/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Teatri Bylis Fier
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart