Search
Close this search box.

Teatri “Muratoret” ne Lac

📍Aktorët 🎭𝐄𝐝𝐯𝐢𝐧 𝐌𝐮𝐬𝐭𝐚𝐟𝐚 🎭𝐃𝐞𝐥𝐣𝐚𝐧𝐚 𝐓𝐨𝐩𝐮𝐥𝐥𝐢 🎭𝐕𝐥𝐚𝐝𝐢𝐦𝐢𝐫 𝐃𝐨𝐝𝐚
Sjellin në Laҫ 🎭“Muratoret” vepër e autorit Edoardo Erba, me regji të Vladimir Doda.

Teatri është një vend magjik që ndërthur ëndrrën me realitetin dhe kush shkel atë hapësirë hyn në botën e irracionales. Dy punëtorët gjatë natës, takohen me një personazh enigmatik, një zonjushë sensuale, që vë në krizë miqësinë e të dyve, por ndërkohë prek konflikte sociale dhe tema aktuale që shohin teatrin dhe artin, që dita – ditës tërhiqet, në kuptimin e fjalëpërfjalshëm, duke i lëshuar hapësirë garës së pallateve, supermarketeve dhe qendrave tregtare.

Shfaqja vjen të dielen , 🗓️ 11 dhjetor, në 🕖 17:00, në Pallatin e Kulturës, Laҫ.

Tags:

Date

11/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Cost

Hyrje e lire
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart