Teatri për fëmijë “Princi i vogël” te Teatri Kombëtar Eksperimental “K.Spahivogli” Tiranë

” PRINCI I VOGËL ”
Premiera më e re për fëmijë 😊

🗓️ 11-12 Maj, 18-19 Maj, 25-26 Maj ⏰ 10 : 30

☎️ Tel : 069 57 177 46
🕔 Biletaris: 9:00 – 13:00 & 16:00 – 19:00

Princi i vogël, i pamjaftuar nga planeti i tij i vogël me tre vullkane: dy që nxjerrin llavë dhe një i shuar, dhe me një lule tekanjoze, niset në një udhëtim të gjatë. Dëshira e tij është të bëjë miq të rinj, të vizitojë sa më shumë planete dhe të mësojë gjëra të reja. Në planetin e parë takon një mbret, i cili mrekullohet nga prania e një nënshtetasi. Aty ai mëson se çdo të thotë të jesh i arsyeshëm. Në planetin tjetër takon dy pijanecë ku atyre u mëson të jenë të arsyeshëm. Narratori si një ndërtues i historisë vendos ta dërgojë në tokë, atje ku nga dhelpra mëson miqësinë, si edhe sa e rëndësishme është t’jua zbusim zemrat njërin tjetrin. Takon gjarprin dhe njihet me të keqen, se si nuk duhet ti afrohemi asaj dhe mëson nga aviatori miqësinë e vërtetë, dhe se i rrituri dhe fëmija kanë gjithmonë nevojë për njëri tjetrin. Në fund kthehet tek lulja që ja ka zbutur zemrën dhe tek vullkanet e tij.
Ska rëndësi sa e vogël është shtëpiza jonë, nëse ka gjëra që na duan dhe i duam, është e mjaftueshme.

Autor: Antoine de Saint Exupéry
Regjia: Rafael Hoxhaj
Përshtati për skenë: Bujar Hoxhaj

Aktor: Denada Llanaj , Matia Llupa, Eva Gjikaj, Bujar Hoxhaj

Skena: Beqo Nanaj
Kostumet: Sofi Kara

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

18 - 19/05/2024

Time

10:30 - 10:30

Location

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart