Teatri “Shfaqja që shkon për keq” te Teatri “Migjeni” Shkodër

🎭Komedi e shkruar nga Henry Lewis, Jonatan Sayer, Henry Shields
📌Rreth shfaqjes:
Një trupë teatrore e një  qyteti,përgatitet për të vënë në skenë dramën “Vrasje në shtëpinë e Havershamëve”. Pas një periudhe të gjatë provash janë në skenë dhe janë përpara publikut, por aty shumë gjëra nuk shkojnë sipas planit duke bërë që aktorët të improvizojnë sipas mënyrës së tyre

Date

02/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri Migjeni Shkoder
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart