Teatri “Turjela” te “Teatri Kombëtar”

📣 Filloi shitja dhe rezervimi i biletave për produksionin më të fundit të Teatrit Kombëtar:

#TURJELA

ℹ️ Sigurimi i shtetit ka një detyrë speciale për shkrimtarin Drtitan Korami… të raportojë mendimet e gabuara të dikujt në familjen e tij! Nëse nuk e bën ndoshta mund të ketë pasoja për të vetë… dhe ai merr një vendim…

Premierë Absolute
🗓 1️⃣9️⃣ MAJ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣
🕖 2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣

📞 Telefono në: 068 2000 650

🕖 Orari i Biletarisë
E Martë > 9:00-14:00
E Mërkurë-E Diel> 9:00-13:00 & 17:00-20:00
E Hënë > Ditë pushimi

🎫 Çmimi i biletës:
5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë | E Diel

🎫 Tarifa të reduktura sipas kategorive përfituese në bazë të VKM nr. 381, datë 01.06.2022.

Date

19/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00 - 20:00

Location

Teatri Kombëtar
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart