Search
Close this search box.

Terapi arti te “Aleanca LGBT”

Arti u jep formë ndjesive, për të cilat fjalët ndonjëherë mund të jenë kufizuese.
Është një mënyrë për të vendosur kontakt me pjesë të ndryshme të botës sonë të brendshme, mbi të gjitha aty ku është më e nevojshme. Nuk ka vizatime të mira ose e anasjellta: çdo vizatim është i bukur, sepse shpreh një aspekt unik të individit, dhe unikja është gjithmonë tërheqëse.
Ju mirëpresim nesër në orën 16:00, për një sesion dinamik e shumëngjyrësh!

Date

18/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

16:00

Location

"Aleanca LGBT"
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart