Search
Close this search box.

“The Cooking Show” – ep.5 me DJ Vik Kraja te “Oh Lola” Tiranë

The Cooking Show – Episodi 5 🥩🪩
Nga momenti që bashkohet @emiljano.r.muka i @gjahtari_by_miloman me @denis.c95 e @ohlola.al dhe @vikkraja dihet se si e ka fundit kjo natë!
Një udhetim që bashkon kulinarine tradicionale Shqiptare me koncepte globale.

30 Maj, 2024 – 08:00PM

Rezervoni tavolinën tuaj në 0683999999.

 

The Cooking Show – Episode 5 🥩🪩
From the moment @emiljano.r.muka of @gjahtari_by_miloman joins @denis.c95@ohlola.al, and @vikkraja, you know this night is going to be unforgettable! Embark on a journey that blends traditional Albanian cuisine with global concepts.

May 30, 2024 – 08:00 PM

Tasting menu – 3990 lek/person!

Reserve your table at 0683999999.

Date

30/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Oh Lola Tirana
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart