Search
Close this search box.

Tregu i Krishtlindjeve ne HotSpot Tirana

Tregu ynë i Krishtlindjeve më 24 dhjetor synon të sjellë festa autentike këtë sezon festash. Krahas shitësve tanë artizanale do të ketë punëtori kreative, shfaqje të drejtpërdrejta dhe ëmbëlsira të shijshme, si dhe një ngjarje të veçantë në mbrëmje!

Date

24/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Hotspot Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart