Search
Close this search box.

“UDHËTARË FRANCEZË NË BALLKAN DHE ORIENT”

Ditën e hënë, më 14 nëntor 2022, ora 11:00, Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë çel ekspozitën:

“UDHËTARË FRANCEZË NË BALLKAN DHE ORIENT”

Ju mirëpresim!

Tags:

Date

14/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

23:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Biblioteka Kombetare
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart