Search
Close this search box.

UDO ne Tirane

Bëhuni gati të këndojmë së bashku!
Për të gjithë ju rockstars, grupi me famë botërore U.D.O vjen në kryeqytet, si organizim i “Living Room Entertainment” në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit. Ata njihen si mishërimi i metalit gjerman. Grupi kryeson me vokalistin ikonik Udo Dirkschneider (ish-vokalist i Accept) dhe ata sapo kanë përfunduar albumin e tyre të 15-të në studio, të titulluar ‘DECADENT’.
Ju mirëpresim ditën e shtunë, datë 19 Nëntor, ora 20:00, te Parku Olimpik “Feti Borova”.
Hyrja është me bileta!
Tags:

Date

19/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Parku Olimpik "Feti Borova"
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart