Search
Close this search box.

Viti i Ri te Mugo Tirana

Një dolli për fillimet e reja dhe të gjitha gjërat e mira në rrugën tonë! Më 31 Dhjetor, bashkohuni me ne për një natë magjepsëse ndërsa festojmë Vitin e Ri deri në orët e para. Muzika nga: @nujackk

Dyert hapen në orën 00:00. Për të bërë rezervimet tuaja telefononi në +355 69 40 10 711.

Tags:

Date

31/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

23:55

Location

Mugo Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart