Workshop me piktorin “Mjeshtër Botëror i Akuarelit” Jorge Corpuna te Instituti “Issat” Tiranë

Ju presim në Workshop-in me piktorin e famshëm peruan – “Mjeshtër Botëror i Akuarelit”, Jorge Corpuna, një ngjarje artistike që nuk duhet të humbisni!

Bashkohuni me ne në ArtRoof më 🗓️ 13 Maj, ora ⏰ 18:00, për një përvojë ndryshe dhe bisedë inspiruese me një nga artistët më të njohur në skenën artistike ndërkombëtare.

Kjo është një mundësi e rrallë për të mësuar drejtpërdrejt nga Jorge Corpuna, i cili do të ndajë me ju jo vetëm sekretet e tij artistike, por edhe përvojën e tij si piktor i njohur ndërkombëtarisht. Do të diskutoni mbi ndikimet kulturore në artin e tij dhe si ka arritur të sjellë një frymë të re në botën e akuarelit. 🎨 🖌️

📍 Takohemi në: Rr. Sami Frashëri, Kompleksi nr.56 (Nobis), Seksioni L, Kati 6, Tiranë.

Date

13/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Instituti "Issat" Tirane
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart