Search
Close this search box.

“Zhurmat përtej skenës” SHKUP

Vazhdon turi i teatrit, në Festivalin Shqiptar “ Moisiu” Shkup

👉Autor: Michael Frayn
👉Adaptimi dhe Regjia: Enke Fezollari
👉Skenografia dhe Kostumet: Divni Gushta

🎭 Interpretojnë: Rita Gjeka Kacarosi, Jozef Shiroka, Simon Shkreli, Krist Lleshi, Merita Smaja, Aleksandër Prenga, Raimonda Marko, Fritz Selmani, Nikolin Ferketa.

Tags:

Date

25/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart